Средства и препарати за целулит

Има голям брой козметични продукти и средства, които влияят на еластичността и здравето на кожата, което е много важно за бърза загуба на тегло. Много гелове и кремове са подходящи за увиване на тялото. След като ги триете, увийте обработените зони с фолио. Подобен е антицелулитният гел с ефект за сваляне на мазнини.

За около 30-40 минути, по време на които е желателно тялото да бъде топло, например под одеяло. След това е необходимо внимателно да се измие използваното средство с вода. Жените, които са започнали този вид терапия, се съветват ежедневно да извършват процедурата, първите резултати са видими след седмица, понякога след две. Тази процедура може да се използва за отслабване дори и за тийнейджър, защото за разлика от диетите, тя не влияе върху метаболитните процеси по време на растежа и хормоналното развитие. След опаковане можете да нанесете крем или лосион върху третираните участъци от кожата. За да отслабнете и да изглеждате най-добре, използвайте антицелулитни линии.

Подобни методи значително подпомагат решаването на проблема, как да отслабнете в краката и други проблемни зони без диети.

Вани

Вода и сода – алтернативни помощници за тези, които търсят как да отслабнат без диета и да премахнат тлъстинки и корем. Ако искате да се облекчите след дневната умора под душа, организирайте едновременен масаж с водни струи и се разтрийте с масажна ръкавица. След четвърт час ще усетите жизненост и тялото ще получи сигнал да продължи да работи.

Искате да се отпуснете?

Добавете сода за хляб (300 г) и морска сол (500 г) във водата и легнете в топлата баня за 20-25 минути. Удобната температура на водата (36-39 градуса) допринася за максималното проникване на компонентите в кожата. Содата и солта правят чудеса с метаболизма, ускорявайки го и водят до доста забележимо изгаряне на мазнините. Процедурата може да се извършва не повече от веднъж на три-четири дни. След курс от десет вани, вие сами ще кажете на приятелите си, че сте намерили невероятен начин да отслабнете бързо без диета и спорт.

Борба с целулита

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *