Избор на лимузини. Чести грешки.

Избор на лимузина: какво да се съсредоточи и какво да не се направи грешка?

Наемна цена

Много хора са привлечени от думата „отстъпка“ или невероятно ниска цена, но има случаи, когато е по-добре да се отхвърли прекалено ниската цена. Ориентацията към минималната цена не винаги се оправдава. Най-често ниските наемни цени се предлагат от посредници, чиято основна задача е да намерят най-евтините автомобили с цел да ви ги продадат. Но в последния момент медиаторът може да ви предостави грешната машина, която сте поръчали. И може да има някаква причина – срив, инцидент и т.н. Но заключението ще бъде едно – безвъзвратно разглезено празненство.

Не избирайте кола само за цената и снимките. Понякога е много трудно да се докаже, че сте избрали друга кола от снимка. А посредникът по необясним шанс може да бъде извън обхвата по време на вашите обаждания.

Дължина на лимузината

По някаква причина има неоснователно мнение, че колкото по-дълга е лимузината, толкова по-престижно е то. Такова становище може да се основава на факта, че наскоро в страната са внесени изключително дълги автомобили. Но причината тук не е престиж. Факт е, че колкото по-дълго колата, толкова по-малко мито върху него. Парадоксално, но вярно. Затова е много по-лесно да се вкара дълъг лимузина в страната. И това няма нищо общо с престижа. Струва си да си припомним поне колата на Елизабет II, която в никакъв случай не е голяма. Има такъв нюанс, че дългите лимузини не винаги са подходящи за шофиране по тясна улица или при влизане в тесен вътрешен двор. А за факта, че повече хора се вписват в дълга лимузина, може да се спори. Удобно настанени в автомобил от този клас ще бъдат 2-4 души. И повярвайте ми, дори ако колата първоначално е била проектирана за повече хора, не трябва да я запълвате до провал. От деформацията на каросерията и износването на интериора ще разберете, че максимално възможният брой пътници винаги е бил разположен в тази кола. Искате ли да транспортирате голям брой хора едновременно? За това има микробуси.

Година на производство на лимузината

Тази цифра също се откроява по-подробно. Разбира се, много компании, предлагащи лимузини под наем, могат да използват хитрости. И годината на производство не е изключение. Тоест, ако автомобилът е бил произведен, например, от 1997 до 2002 г., тогава може да Ви бъде казано, че тази кола е произведена през 2002 година. Лимузините, които се управляват от етични фирми, пробегът е много по-нисък от американските, а отношението ни към експлоатацията на колите е много по-високо. Поради тази причина нашите наемодатели смело „подмладяват” своя флот. Да проверите реалната година на колата е лесно. В края на шофьорската врата има табела със сериен номер и година на производство.

Повече информация на сайта на Лимузини Рингспот

Грешки при избор на лимузина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *