Камагра е лекарство за еректилна дисфункция, което се произвежда в Индия и се продава онлайн незаконно. Твърди се, че Kamagra работи по подобен начин на Viagra, но не е лицензиран за употреба в Обединеното кралство. Разберете какво е Kamagra и защо покупката й може да доведе до разочарование.

Как действа Kamagra?

Според производителя Kamagra може да се използва за ефективно лечение на еректилна дисфункция. Това е така, защото Kamagra съдържа активната съставка силденафил, която увеличава притока на кръв към пениса ви, като ви помага да получите и поддържате ерекция, ако сте възбудени.

Действа ли Kamagra при жени?

Няма ясни доказателства, че Kamagra работи при жени, но производителят на Kamagra предлага алтернатива за жени, наречена Lovegra. Това лекарство съдържа абсолютно същите съставки като Kamagra и действа по същия начин.

Въпреки че няма доказателства, че Kamagra работи при жени, има проучвания, които показват, че силденафил (активната съставка в Kamagra) може да засили сексуалното желание на жената, но също така причинява редовни странични ефекти като главоболие, горещи вълни и лошо храносмилане. Силденафил може също така да повлияе на лигавицата на матката, като я удебели, което улеснява имплантирането и „загнездването“ на яйцеклетката в матката.

Опасно ли е приемането на Kamagra?

Както производителят на Kamagra заявява, съдържа 100 mg силденафил цитрат на таблетка. Ако тези твърдения бяха верни и Kamagra съдържа само тази съставка, приемането й без съвет от лекар може да навреди на вашето здраве. Силденафил е лекарство, което се отпуска само с рецепта и препоръчителната доза за първи път е 50 mg. Половината от това, което според съобщенията съдържа Kamagra. Преди да бъде предписан Sildenafil, лекарят ще прегледа информацията за пациента, за да се увери, че е безопасен и подходящ за приемането му. Това е така, защото еректилната дисфункция може да бъде физическо или психологическо състояние. И лекарят трябва да изясни това, преди да предпише лекарство.

Съществува и риск Kamagra да взаимодейства с други лекарства. Тъй като не можем да сме напълно сигурни какво съдържа Камагра или дали съставките й са правилни. Комбинирането й с други лекарства може да бъде изключително опасно.

Производителят на Kamagra не е длъжен да спазва хигиенните и производствени разпоредби за лекарства в ЕС, така че не могат да бъдат изключени примеси. Вече има документиран случай, когато употребата на Kamagra е довела до отравяне на пациент.

Действа ли Камагра при жени