Икономични и ефективни инструменти за чистене на под

Отделна категория включва мопове с абразивен ръб за почистване на най-трудните петна.

Това оборудване може да се използва само заедно със специални държачи за мопове – камбали. Според вида на закопчаване биват джобове, уши, универсални и велкро.

Следващият елемент в този инструмент е дръжката. Предлага се със стандартна височина или телескопична. Последната опция ви позволява максимално да настроите оборудването спрямо вашата височина. Дръжките на мопа често са изработени от пластмаса или метал. Направени са така, че да не се изплъзват от ръцете Ви.

Подов отцедник за вода: Кога?

За почистване на подове в басейни, водни паркове и медицински заведения често можете да откриете като инструмент подов отцедник за вода. Те са оборудвани със специална еластична лента, която събира цялата вода, оставяйки след себе си суха и чиста повърхност.

Имайки предвид конкретните места, където се използват подови чистачки, можем спокойно да кажем за надеждността и устойчивостта на износване на материала. Еластичната лента прилепва плътно към повърхността.

Разработени са специални скрепери и остриета за ръчно и точково почистване на стари и сложни замърсители. Те се грижат за покритието. След използването им подът остава кристално чист, без нито един намек за предишно замърсяване.

Важен момент при използването на специализирана стъргалка е да не оставя след себе си грозни драскотини и ожулвания.

За измиване на подови настилки в големи площи (търговски, образователни, индустриални и други) се използват специални скрубер сушилни. Със сигурност всеки ги е срещал на територията на големи офис сгради или в търговски центрове. Необходимо е да закупите оборудване за такива машини в Интернет.

Основно оборудване: Подложка за подочистач.

Те са с форма на диск и се различават по своята твърдост и функционалност. Налични са следните опции.

Бялата подложка е мека и може да се използва както за сухо, така и за мокро почистване на помещението.

Червената подложка е малко по-твърда и е подходяща за килими с къс косъм.

Зелената подложка и черната подложка са най-здрави. Използват се за полиране на повърхности, както и за почистване на най-упорити петна.

Разгледайте нашите инструменти за чистене на под с бързоизсъхващи и освежаващи почистващи свойства, които гарантират лесно и бързо почистване на подовете с безупречни резултати. Насладете се на свежестта и чистотата във вашето пространство с минимални усилия и максимална ефективност.

 

Елементи и инструменти за чистене на под