Това е важно какво туристическо дамско бельо ще изберете, особено когато става въпрос за първия слой облекло, който ще носите по време на планинска екскурзия. Бельото носи голяма отговорност – ако се борите с неудобни клинове или влага през целия ден, постоянното преместване и коригиране ще ви забави. Освен това, ако носите бельото си дълго време или го носите на разходка за няколко дни, е важно да предпазите от неприятни миризми. Ние направихме тестове с най-добрите марки в различни стилове и материали, за да определим кои са най-подходящи за носене, почистване и повторно използване при приключения с раница, и кои са по-подходящи за ежедневно обличане.

Най-доброто туристическо бельо за жени: Рецензии и препоръки

Най-добър като цяло: Дамски бикини от естествена материя – основно от вълна

Положителни страни:

  • Размери: XS-XL
  • Състав на материята: 83% мериносова вълна, 12% найлон, 5% еластан
  • Налични стилове: слип, прашка
  • Положителни страни
  • Устойчив на миризми
  • Комфортен
  • Осигурява добро покритие

Отрицателни страни:

  • По-тънък колан

Вълната

Може да помислите за вълната като за материал, предназначен само за зимни условия, а не за дълъг ден на пътека. Но вълната предлага много характеристики, които правят най-доброто туристическо бельо идеално за приключения през цялата година. Докато обикновено вълната е известна с дразнещо усещане, ултрафината мериносова вълна е много мека. Освен това има много качества, които памукът не предлага, като регулира телесната температура, изсъхва бързо и диша изключително добре. Високото съдържание на мериносова вълна в дамското бельо на Ibex осигурява отличен контрол на миризмите и комфорт през целия ден.

По време на тестовете предоставиха добро покритие без изплъзване. Останаха удобни, дори когато бяха мокри, и се справиха добре и след няколко дни носене по време на по-дълги екскурзии с раница. Това се дължи на това, че мериносовата вълна отвежда влагата, докато естествените антимикробни свойства пречат на миризмите. Освен това, те са достатъчно меки и удобни за ежедневно носене. Ластицът е по-тънък, но е мек и се възстановява добре, така че не причинява натиск или разтягане.

Подбор и Увереност

Най-доброто туристическо бельо за жени трябва да седи добре, да е удобно, да изсъхва бързо и да намалява миризмата. Вашият тип тяло ще влияе много върху издръжливостта и комфорта на турското ви бельо, така че е важно да проверите размерите, стиловете и материалите, както бихте направили и с други облекла за приключения. Потта, дъждът и преминаването през реки могат да направят вашето бельо мокро, затова бързото изсъхване ще ви осигури по-голям комфорт. Ако сте в движение, може да се наложи да перете дрехите си и колкото по-бързо се изсушат, толкова по-добре. Контролът на миризмата е ключов по време на пътеката или дългите периоди на път, затова това е важно

Обогатете своята гардеробна съставка с последните модели дамско бельо, които ще допълнят вашия стил и ще ви донесат чувство на увереност във всяка обстановка. Вижте предложенията ни на нашия сайт.

Как да изберете най-подходящото туристическо дамско бельо?