Трансфер от Истанбул до Бургас по шосе – 330 км. Най-удобният начин да стигнете до там е с директен автобус.

  • трансфер от Истанбул до Бургас С автобус

Най-евтиният вариант да стигнете от Истанбул до Бургас е с автобус. Превозвачи: Nişikli Turizm, İstanbul Seyahat, Citylines. Време за пътуване – от 6 часа. Цените на билетите започват от €22.

В Истанбул на автогарата Esenler Otogarı се качвате на автобус.

Слезте в Бургас на Автогара Юг.

  • Трансфер

Поръчвайки трансфер, ще заплатите €192, но ще стигнете по-бързо – за 4 часа. Комфортът и удобството ще ви бъдат осигурени.

Често задавани въпроси за пътуването Истанбул – Бургас

Колко струва автобусен билет от Истанбул до Бургас?

Средната цена на автобусен билет по линията Истанбул – Бургас е 33$. Най-добрият начин да намерите евтини автобусни билети от Истанбул до Бургас е да ги резервирате възможно най-рано. Цените обикновено се повишават с наближаването на датата на вашето пътуване, така че резервирайте билетите си по-рано, за да получите най-добрата стойност!

Каква е продължителността на едно пътуване с автобус по маршрута Истанбул – Бургас?

Средното време за пътуване между градовете Истанбул и Бургас е около 6 часа, като с най-бързия автобус разстоянието от 207 км може да бъде изминато за около. след 5ч.25м.

Колко автобусни линии има дневно по маршрута Истанбул – Бургас?

Броят на автобусите от Истанбул до Бургас може да варира в зависимост от деня от седмицата. Средната стойност е 6. Някои автобуси се движат по директни маршрути, докато други изискват трансфери. За да намерите най-добрия автомобил от Истанбул до Бургас за вас, въз основа на вашите предпочитания за пътуване и бюджет, сравнете всички налични опции в Busbud.

Кои автобусни компании оперират от Истанбул до Бургас?

Можете да пътувате комфортно и безопасно с Arda Tur, İstanbul Seyahat, Nilüfer Turizm по автобусната линия Истанбул – Бургас.

От кои автогари заминава и пристига автобусът Истанбул – Бургас?

Автобусите между градовете Истанбул и Бургас тръгват от автогара Истанбул или Esenler Otogarı и пристигат на автогара Бургас автобусна спирка – южно, ул. Бургас. Булаир c.1.

Как да се придвижим с трансфер от Истанбул до Бургас