Европейски сертификат за качество на стелките за йога

 

Европейският сертификат за качество потвърждава факта, че постелката не произвежда токсични вещества при контакт с кожата, като същевременно е абсолютно безопасна за деца. Тези постелки са класифицирани като биоразградими материали. Това прави качество на стелките за йога безопасни.

Как да изберем правилната подложка за йога и фитнес – препоръки на експерта

Йога и фитнес не винаги изискват допълнително оборудване, но постелката е задължителна за всяка тренировка. Споделяме тайните как да изберем правилната подложка за йога и фитнес.

Избор на най-добрите йога и уелнес фитнес постелки. Коя постелка за йога осигурява високо сцепление и правилно „реагира“ на вашите движения – вижте материала за подробности.

Можете да се свържете с нас на: +(359)886 759 809. Ние сме Йога Хаус.

Как да изберем подложка за йога и фитнес

Споделяме препоръките си за това кои фактори трябва да се вземат предвид при закупуване на килим, за да „живеем“ за удоволствие.

Коя йога постелка е най-добра: дебелина и тегло

Подложките варират от компактни ултратънки подложки за пътуване до дебелина около 3 сантиметра.

Тънки стелки за йога. За пътуване изберете леки и компактни килими. Такива постелки се отличават с малката си дебелина, но и с ниска амортизация.

Средни килими. Средната дебелина на продукта осигурява добра стабилност на пода по време на тренировка. Дебели йога постелки могат да се придържат към краката и ръцете ви, докато се движите от една поза към друга. За начинаещи най-подходящи са килимите с дебелина около 0,5 сантиметра.

Дебели килими. Основното предимство на дебелите постелки за йога и фитнес е абсорбирането на удари, което е идеално за релаксиращи и терапевтични практики. В същото време е по-трудно да се поддържа баланс на дебели килими.

Коя йога постелка да изберете: материал

Като цяло дебелите килими са по-трайни от тънките килими. Но също така издръжливостта е свързана с материала, от който е направена подложката.

PVC. Този материал е направен от пластмаса. Основните предимства на PVC килимите са, че продуктите са леки, издръжливи, лесни за почистване и осигуряват отлична адхезия към пода.

Но има и недостатъци – PVC материалът не абсорбира влагата и става хлъзгав, когато се потите. Също така, PVC подложките за йога и фитнес са опасни за околната среда.

Качество на стелките за йога

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *