Най-добрите къщи за гости във Вършец!

Къщи за гости във Вършец

Изобразжението е взето от сайта на вестник desant.

Мнозина от вас са чували за Вършец- китно градче с прекрасни природни дадености, екопътеки и фолклорни събития. Ако ви се удаде възможност да го посетите, то може да се спрете на някоя от многобройните къщи за гости във Вършец, които са на разположение на туристите. Ето някои от тях, които са добър избор и са с отличен рейтинг от посетителите:

Най-добрите къщи за гости във Вършец са:

Ако желаете прекрасна гледка и уют и приятно изкарана почивка в компанията на домашния ви любимец, то най-добрият избор за вас би била къща за гости Вършец – Панорама 3D. Тя разполага с просторна тераса за слънчеви бани, открито барбекю, отлично местоположение и все пак не е съвсем откъснат от градската мобилност благодарение на непрекъснатия бърз интернет в целия комплекс.

 

Ако историята ви влече и искате да почувствате ретро вибрации, то тогава къщата за гости Да Винчи, построена именно в такъв стил, е вашето място. С барбекю, разкошна планинска панорама и възможност за яздене на коне или за каране на някой от велосипедите, които са на разположение на гостите на комплекса, тази къща не спира да привлича многобройни туристи от цяла България и от чужбина. Подходящо е и за двойки, желаещи са получат усамотение сред природата.

 

Построена на пешеходно разстояние от центъра на Вършец. С безплатен паркинг за гостите. И просторна градина, къщата за гости Лъчи е логичният избор за всеки посетител, който иска да бъде едновременно сред позната градска обстановка, но и в досег с природата наоколо. Ако се спрете на това местенце, няма да съжалявате и за минута. Все пак е с един от най-високите рейтинги от туристите и с много на брой положителни отзиви.

 

Която и локация и къща да изберете, красивата природа, гостоприемството на местните жители и пълноценната почивка ще ви повлияят благотворно и неминуемо ще искате да се върнете отново във Вършец- едно прекрасно градче, изпълнено със спокойствие и усещане за уют.

Къщи за гости във Вършец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *