Модели прахосмукачки на батерии

Някои модели прахосмукачки на батерии могат да работят офлайн повече от час. Но трябва да се има предвид, че това работи в режим на минимална мощност. Колкото по-висока е мощността, толкова по-бързо се разрежда батерията. Следователно трябва да съотнесете живота на батерията и продължителността на пълното зареждане на батерията.

Средно едно безжично акумулаторно устройство работи половин час. Това време е достатъчно за почистване на двустаен апартамент.

Някои модели дори имат живот на батерията под 30 минути. За пълното зареждане на батерията са необходими 4 до 5 часа (в зависимост от модела).

Допълнителен бонус на устройството, ако е оборудвано с още една, сменяема батерия. Това увеличава времето за работа на устройството.

Обем на резервоара за събиране на прах

Колкото по-компактен е моделът, толкова по-малък е неговият контейнер за събиране на прах и отломки. Повечето изправени прахосмукачки са оборудвани с 0,5 литрови контейнери. Това количество е достатъчно за почистване на площ от около 50 квадратни метра. Прахосмукачките с 1 литров контейнер са подходящи за почистване на помещение с голяма площ.

Необходимо е да се обърне внимание на метода за почистване на контейнера от прах и отломки. Най-добрият начин за почистване на контейнера за прах е да имате шарнирно дъно на контейнера. С този дизайн е лесно да се изтупа боклука.

Ние сме на Ваше разположение. Фирма Василиас Интернешънал ЕООД, София 1680 ул. “ Пирински проход“ 61А, ет. 4, Телефон за контакт: +359 2 963 33 04.

Филтриращи системи

С помощта на първата (циклонна) система отпадъци и прах се отлагат на дъното на прахоуловителя. Но тази система не е в състояние да премахне напълно най-малките частици прах от отработения въздух.

Прахосмукачките на батерии с по-усъвършенствани системи за филтриране работят ефективно:

-пяна гума;

-електростатични;

влакнести;

въгленни.

Най-популярната технология за почистване е призната като HEPA (антиалергична). В този случай класът на филтъра трябва да бъде поне 12, на този важен показател трябва да се обърне специално внимание.

Модели прахосмукачки на батерии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *