Промишлените прахосмукачки с вакуум са създадени, за да бъдат по-трайни, мощни и да държат повече замърсявания от моделите, предназначени за домакински цели. Имате ли нужда от прахосмукачка, която е по-издръжлива от типичната вертикална или цилиндрична машина? Или вашият бизнес изисква машина, който може да борави с големи количества мокър и сух материал?

Ако е така, вероятно се нуждаете от професионална прахосмукачка.

Тези машини са изработени специално за промишлени или търговски приложения. Те често са по-мощни от домакинските уреди – въпреки че не са толкова удобни. Също така са и много издръжливи, което е жизнено важен атрибут за машина, която може да се използва за продължителни периоди всеки ден.

В тази статия ще разгледаме някои характеристики, които определят най-добрите индустриални прахосмукачки на пазара. Те са доказали своята ефективност в трудни за почистване среди.

ако имате нужда от повече информация за правилния избор за вашата домашна, бизнес или индустриална почистваща ситуация, ето някои неща, които трябва да имате предвид.

Тип

Видът прахосмукачка, която купувате, е може би най-важното решение. В някои случаи това е очевидно – например ако се нуждаете от почистване за течности, ще ви е необходим мокър и сух модел. Като общо правило прахосмукачка е сигурен залог, ако имате нужда от гъвкава опция за химическо чистене. Тези уреди са малко по-трудни за боравене, в сравнение с обикновените домакински прахосмукачки, но ефектът е многократно по-добър.

Смукателна мощност

Повечето промишлени прахосмукачки имат отлична всмукателна мощност, но това все още е жизненоважно. Колкото по-силно е засмукването на машината, толкова лесно е да се изхвърлят мръсотия, прах и други остатъци от килимите. Също така вакуумът позволява да се събират и по-големи отпадъци. Имайте предвид, че по-високата мощност не винаги се равнява на по-голямо засмукване.

Трайност

Може да звучи очевидно, но трайността е от съществено значение за прахосмукачките. Това е особено вярно, ако вашият бизнес ще използва машината ежедневно. Средната домашна прахосмукачка е малко вероятно да издържи дълго, когато се използва за тежки задачи.

Ниво на шума

Често пренебрегвана характеристика е нивото на шума на машината. За почистване през нощта в офиса това може да не е проблем. Но ако трябва да почистите през деня или ако се налага да почиствате в неудобни часове при недоброжелателни съседи или около клиенти, тогава тихата работа не е нещо, което да не се игнорира.

Най-добрите професионални прахосмукачки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *