Когато решавате размерите на вратите за бъдещ гараж, много технически точки трябва да бъдат внимателно анализирани.

Ръководете се от следните критерии относно производител на гаражни врати:

  • Размерът на колата.

Важно е да имате достоверна информация за точните размери на съществуващото превозно средство, което ще премине през входния отвор. Не забравяйте, че с времето колата може да бъде модернизирана и оборудвана с допълнителен багажник, пластмасова кутия, тунинг брони или разширени огледала с панорамна гледка, увеличаваща се в размер. Препоръчително е превозно средство, оборудвано с багажник, лесно да влезе в гаража заедно с транспортирания товар. Препоръчително е да се предостави допълнителна граница на размерите на отваряне за тази ситуация. В допълнение, има голяма вероятност за актуализиране на автомобили с подмяна на нов автомобил с други размери. В същото време параметрите на колата могат да се променят и въпреки това тя трябва свободно да влезе в отвора, като има необходимия запас по ширина и височина.

  • Броят на превозните средства.

Необходимо е на етапа на проектиране да се определи максимално възможният брой превозни средства, които ще се съхраняват в гаража. Ширината на отвора, предвиден за влизане в помещението, трябва да осигурява възможността за свободно влизане. Вероятно е две коли да влязат наведнъж, или втора кола да бъде паркирана до колата в гаража. И може би ще има нужда от допълнително поставяне на мотоциклет или ATV в стаята. Не забравяйте да вземете решение по този въпрос на етапа на проектиране и вземане на решения.

  • Репутацията и възможностите на производителя на портата.

Изборът на производител на гаражни врати е голямо предизвикателство. Необходимо е да се запознаете с актуалните конструкции на портата, инсталирани от потребителите, за да получите истински отзиви. Важно е да сравните дали унифицираният дизайн на гаражната врата, произведен от производителя, отговаря на необходимите размери на отвора ви. Изработените по поръчка порти могат да причинят увеличение на разходите. След като вземете решение за дизайна на портата, координирайте с производителя на продуктите всички технически нюанси, свързани с инсталацията, както и да получите информация за условията на гаранцията и обслужването.

  • Дизайн характеристики на ограждащата система.

Производителите на гаражни врати предлагат различни входни ограждащи конструкции, характеризиращи се с устройството на отварящата система, технологията на производство, използваните материали и дизайнерските функции. Различните видове порти се различават по характеристики, характеристики на задвижването и окачването, които заемат допълнително пространство и влияят на размерите, както и цената.

Общи критерии за избор на гаражни врати

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *