Организация на трансфера с автомобил Истанбул – Бургас. Диспечерът трябва да посочи Вашия адрес, дата и час на заминаване. Един час преди таксито да тръгне от Бургас за летище Истанбул. Операторът изпраща SMS с номера на автомобила. В зависимост от броя на пътниците имаме готовност да обслужим автомобил от 4 до 45 човека. Свързвайки се с нашата фирма, Вие гарантирано получавате трансфер до Бургас или Истанбул с миниван и микробус такси на най-изгодната цена в България.

Автобусен трансфер от Истанбул до Бургас

Фирмата ни е готова да предложи организация на трансфера от Истанбул до Бургас с таксиметрови микробуси и автобуси на най-добра цена в България. Можем да организираме транспорт на туристи до Бургас или Истанбул по всяко време за произволен брой пътници. Автопаркът на фирмата разполага с богат избор от автобуси и микробуси. Цената на автобусен трансфер от Истанбул до Бургас включва гориво, гранични такси, пътни такси и всички мита.

Можем да Ви осигурим интересна екскурзия от Бургас до Истанбул

Ако искате да разгледате, да посетите Синята джамия, Света София или двореца Топкапъ на турските султани, тогава тази екскурзия е определено за Вас.

Организация на трансфера с автомобил Истанбул – Бургас

Предлагаме двупосочни пътувания от Бургас до Истанбул с такси, микробус или туристически автобус. В турския мегаполис ще Ви очаква едно незабравимо пътешествие в историята.

На нашите обиколки можете да усетите величието на древния Константинопол, съчетано с очарованието на съвременния Истанбул. Екскурзията се извършва с таксиметров автомобил с капацитет до 5 човека. Микробус с капацитет от 8 до 20 места или автобус с капацитет от 30 до 45 места. Всички автомобили на туристическата ни агенция са оборудвани с климатик и удобни седалки, за да се чувстват комфортно пътниците по време на пътуването. Можете да разберете цената и да поръчате такси до Истанбул от Бургас и обратно чрез формата за заявка или да се свържете с нас на посочените в сайта телефони. Очакваме Ви.

Организация на трансфера с автомобил Истанбул – Бургас