Трансплантации в Турция

Трансплантации в Турция. Трансплантация на бъбрек в Турция, известен също като бъбречна присадка, е хирургична техника, при която здрав бъбрек се присажда на мястото на заразен бъбрек. Този нов здрав бъбрек се получава от „донор“, който може да е жив или мъртъв, като баща, майка, брат или съпруг. Вие и живият донор ще бъдете оценени, за да видите дали донорски орган е подходящ за вас. Вашите видове кръв и тъкани като цяло трябва да бъдат съвместими с донорските. Вие и живият донор ще бъдете оценени, за да видите дали донорски орган е подходящ за вас. Вашите видове кръв и тъкани като цяло трябва да бъдат съвместими с донорските.

Трансплантация

За операция по бъбречна трансплантация за предпочитане е бъбрек от жив донор пред бъбрек от починал донор. Това е така, защото интервенцията ще бъде насрочена в първия случай. За да намали шансовете бъбрекът да бъде отхвърлен след операция, лекарят избира съвместимите бъбреци. Хирургът присажда новия бъбрек в долната част на корема и го свързва с пикочния мехур, вените след това са прикрепени и кръвта се филтрира от този нов бъбрек. Тази операция обикновено продължава между 2 и 3 часа. Един бъбрек е достатъчен за адекватна филтрация на кръвта.

Медицински престой в турски болници след трансплантация на бъбрек

Продължителността на престоя в болницата варира в зависимост от степента на възстановяване на донора и проведеното лечение, но средният престой е 4 до 6 дни. Средният престой в болница трае между 7 и 14 дни, в зависимост от възрастта и размера на получателя. Пациентът се наблюдава непрекъснато по време на възстановяване за отхвърляне, инфекция и други проблеми.

Трансплантации в Турция

Трансплантация на бъбрек в Турция, известен също като бъбречна присадка, е хирургична техника, при която здрав бъбрек се присажда на мястото на заразен бъбрек.

Трансплантация

За операция по бъбречна трансплантация за предпочитане е бъбрек от жив донор пред бъбрек от починал донор. Това е така, защото интервенцията ще бъде насрочена в първия случай.

Медицински престой в турски болници след трансплантация на бъбрек

Продължителността на престоя в болницата варира в зависимост от степента на възстановяване на донора и проведеното лечение, но средният престой е 4 до 6 дни.
Трансплантации и лечение в Турция