Преди да се превърне в  музикална и модна икона Робин Риана Фенти е малко момиче от Барбадос, запленено от червилото на майка си. От първия път, когато изпробва грим врху себе си, тя никога повече не  поглежда назад. Гримът се превръща в нейното оръжие и избор за себеизразяване – начин да излъчи нейното непрекъснато променящо се настроение – и тя задвижва безстрашната красота, която й помага да се превърне в разчупващат граници икона, която е днес.

Новата козметична серия

Риана е вдъхновена да създаде козметичната серия Фенти (Fenty Beauty) след години на експериментиране с най-доброто в красотата – и все още виждайки ниша в индустрията за продукти, които са приложими и подходящи за всички видове кожа и тонове. Тя пуска линия за гримиране „така че жените навсякъде да бъдат включени в нея“. Фокусирайки се върху широк спектър от традиционно трудни за съвпадение тонове на кожата, създавайки спирала за очи и фон дьо тен, която работи за всички типове кожа и определящи универсални нюанси.

Фенти продуктите са проектирани да се чувстват леки, въпреки че те осигуряват градивно покритие, което без усилия изгражда слоеве и в крайна сметка „прави кожата да изглежда като кожа- без никакви добавки.“ Най-важното е, че Риана създава грим, за да вдъхновява своите почитатели, а и жените по цял свят: „Гримът е там, за да се забавлявате“, споделя звездата. Тя заявява, че не бива никога да се чувствате под  натиск или като в униформа. Трябва да се чувствате свободни да приемате шансове и да поемате рискове и да се осмелявате да направите нещо ново или различно със себе си. „, казва звездата при пускането на линията.

Отзивите за козметичната линия не закъсняват- суперлативите идват не само от феновете на поп иконата, но и много хора по цял свят, които заявяват, че най-накрая са открили продукт, пасващ идеално на техния конретен тон на кожата. Това е сигурен знак, че звездата няма да закъснее и скоро ще пусне нови продукти на пазара.

Фенти (Fenty Beauty) – Новата козметична серия на Риана

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *