Често задавани въпроси за Трибестан

Колко дълго мога да приемам Tribestan?

Отг: Tribestan трябва да се приема всеки ден в продължение на 8 седмици или повече. Типичната доза е 4 таблетки дневно за хора под 200 lbs и 4-6 таблетки дневно за хора над 200 lbs. Трибестан е активен в тялото приблизително 8 часа, така че трябва да го приемате 3 пъти на ден, за да сте сигурни, че тялото ви непрекъснато освобождава лутеинизиращ хормон, което води до производство на тестостерон. Нивата на тестостерон могат да бъдат повишени с до 40%. Поради доклади като този търсенето на Tribestan в световен мащаб рязко нарасна.

Въпрос: Трябва ли да приемам Tribestan, ако приемам стероиди или други неестествени продукти?

Отг: Да, трябва да приемате Tribestan, тъй като той повишава естествените нива на тестостерон, а когато приемате стероиди, изкуственият стероид може да намали тестостерона, така че Tribestan осигурява баланс на тестостерона в тялото. Препоръчваме да използвате Tribestan, дори ако не приемате стероиди или прохормонални добавки. Все още ще имате голяма полза от увеличаването на собственото ви производство на тестостерон.

Въпрос: Трибестан ще се ароматизира ли по някакъв начин поради повишаването на тестостерона?

Трибестан повишава тестостерона до ниво, което ние наричаме по-високо нормално, което е високо ниво на тестостерон при здрав мъж, така че няма да ароматизира като стероиди. Ако нивата на тестостерон са ниски, Tribestan ще ги повиши до естествените нива.

Още въпроси за Трибестан

Въпрос: Опасно ли е за жените да приемат Tribestan, тъй като той повишава производството на тестостерон?

Отг: Жените могат да приемат Трибестан и е доказано, че помага при симптомите на менопаузата. Може да повиши естрогена, но не и високо, за да даде мъжествен ефект. Много спортистки използват трибестан.

Въпрос: Може ли употребата на Tribestan да причини проблеми с простатата?

О: Не, няма да причини подобни проблеми, тъй като е естествен продукт

Въпрос: Може ли някой да използва някакъв вид Tribulus Terrestris и защо Tribestan?

О: Tribestan съдържа чисти и оригинални съставки, които са фино балансирани, така че никой друг продукт на Tribulus не може да се сравни! Ефектите дори не са близки!

Въпрос: Може ли Tribestan да помогне с моите ниски нива на тестостерон?

О: Трибестан кара тялото да освобождава нещо, което наричаме лутеинизиращ хормон, което изпраща сигнал до тестисите да произвеждат по-високи нива на тестостерон. Трибестан също така пречи на тялото да разпознае, че произвежда по-високи от нормалните нива на хормона тестостерон. Когато тестостеронът е силно повишен, тялото осъзнава това и спира да произвежда собствен тестостерон, но Tribestan блокира това съобщение и продължава да повишава тестостерона. Често задавани въпроси за Трибестан, открийте тук отговорите им

Често задавани въпроси за Трибестан