Reductil антицелулитно масло с рибен колаген за стягане, заличава стриите и подобрява еластичността на кожата. Кожата е видимо загладена, хидратирана и с повишена плътност.

Reductil антицелулитно масло

От години каспулите Reductil са с доказано качество в борбата с излишните килограми. Това вдъхнови производителите, да пуснат на пазара и новият продукт за борба с целулита, досадните стрии и стягането на кожата при отслабване.

Процесът на отслабване неизменно води до известно отпускане на кожата. За да предотвратите това, специалисти препоръчват да прилагате редовни масажи в комбинация с подходящите продукти.

Съставки

В състава на маслото са вложени ценни съставки с действие насочено към проблемните зони – екстракти от кафе, алантоин други. Всички те действат в перфектна синергия, водещи но до забележителни резултати.

Reductil антицелулитно масло с активни съставки като рибен колаген и екстракт от ананас се бори с всички неприятни усещания, свързани с проблемите с теглото.

Действието на маслото се изразява в няколко направления – хидратиране на кожата, стягащ и заглаждащ ефект, повишаване кръвообращението и оросяването, подобряване естествената регенерация на кожата.

Рибен колаген е най-лесният за усвояване от организма, поради специфичната структура на колагеновите молекули. Освен като ценна храна за косата и ставите, рибният колаген се грижи за еластичността и младостта на кожата. Намалява признаците на стареене, повишава еластичността и заглажда бръчиците. Вложен в маслото редуктил, той дава плътност на кожата на тялото, заглажда я и повишава еластичността и. Задвижва лимфата и кръвопотока, което води до разграждане и отвежда мастните натрупвания.

Есктракт от ананас познат като бромелаин е мощен ензим с изцяло растителен произход. Извлича се от стеблата и плода на ананаса. Основното му действие е да разрушава белтъци. Като храна е силно предпочитан от спортисти, целящи чиста мускулна маса, спазващи протеинова диета. Бромелаина има противовъзпалително действие и редица ползи за организма, когато се приема вътрешно. Bиcoĸoтo cъдъpжaниe нa витaмин C в aнaнaca, пoдпoмaгa пpoизвoдcтвoтo нa пo-гoлeми ĸoличecтвa ĸoлaгeн. Вложен в маслото Reductil есктрактът от ананас, играе ролята на естествен хидратиращ и ексфолиращ  агент.  Основни ползи от маслото Reductil:

·         Намалява мастните натрупвания

·         Заглажда кожата и намалява размера на стриите

·         Хидратира кожата

·         Повишава плътността

Борбата с целулита е дълъг и труден процес и за да се радвате на хубава и гладка кожа, комбинирайте масажите с Reductil антицелулитно масло с правилно хранене, прием на голямо количество вода и спорт. Това ще Ви доведе бързо до желаните резултати, които постигнати по този начин, ще са и дълготрайни , без досадния йо-йо ефект.

Основни съставки вложени в маслото: масло от гроздови семки, гуарана, есктракт от ананас, сусамово масло, екстракт от кафе, алантоин, рибен колаген, пчелен восък, токоферилов ацетат.

Информацията е взета от онлайн магазин за продукти срещу целулит.

Антицелулитно масло

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *