Квадратни батути. Батути с различни форми. Третият тип батут е с квадратна форма и ще го намерите доста достъпен на пазара. Те се наричат ​​просто квадратни батути. Те са много безопасни за децата и не струват колкото правоъгълните. Те са страхотни за начинаещи.

Ако искате да тренирате скачане или нещо ателектатично и имате нужда от батут в бюджета, тогава това е за вас. Тези типове обикновено са изградени от превъзходни материали и предлагат повече издръжливост от тези с кръгла форма.

Батути с различни форми

Операциите и преживяванията са подобни на кръглите, но ще откриете, че тези са по-подходящи за тийнейджъри и възрастни. На пазара ще намерите квадратни батути в различни размери. Предлагаме да закупите средно големи за дома и изключително големи за фитнес залата или спортния център. Малките нямат стойност и за обучение не са подходящи. Големите ще струват малко повече в сравнение с кръглите с подобен размер. Трябва да потърсите полезни функции и вградени материали, използвани в батута, преди да вземете каквото и да е решение за покупка.

Осмоъгълни или шестоъгълни батути

Освен над 3-те често срещани форми, Вие също ще получите осмоъгълни и шестоъгълни форми, докато намирате батут. Очевидно е, че осмоъгълният ще има 8 ъглови връзки, а шестоъгълният ще има 6. И много хора обичат да използват тези видове батути по различни причини.

По принцип осмоъгълният или шестоъгълният батут има голямо пространство, тъй като има толкова много ъгли. Така че хората, които обичат големия батут, изглежда първо предпочитат този тип батут. Освен това повечето от тези батути имат ограничения на теглото. Поради голямото пространство и по-високия капацитет на тегло, многочленни семейства и деца купуват тези видове батути. Освен това възрастните ще имат по-добро изживяване с тези батути. Освен това можете да използвате тези големи батути за развлекателни цели.

Що се отнася до голямата му повърхност, трябва да сте сигурни, че имате достатъчно място, за да го поставите. Освен това, тези видове батути са сравнително скъпи поради голямото си тегло, издръжливост и други характеристики.

Овални батути

За да бъдем конкретни, овалния батут е доста подобен на кръглия батут. Но тъй като става въпрос за вариации във формите, трябва да уточня и този вид. Обикновено хората, които предпочитат уникален батут, харесват батут с овална форма. Като най-обикновен батут, този предлага повече площ за скачане. Тъй като има размери, подобни на яйце, ще имате две точки за скачане. Освен това можете лесно да скачате от една точка в друга, тъй като има две точки. Можете също да следвате централната точка.

Що се отнася до голямата площ за скачане, той има повече тегло. Двама или трима възрастни могат лесно да използват този батут заедно. Освен това той има повече скачащи ефекти по време на скачане и затова е по-безопасен от батута с кръгла форма. Единственият проблем с батут с овална форма е слабата му наличност. Освен това струва повече от кръглия.

Батути с различни форми