Материалите в нашия онлайн салон винаги са с високо качество. ПВЦ мебели за баня с декоративно фолио се предлагат в безброй цветове и десени.

Меламин и ПВЦ мебели за баня

Меламинът е висококачествено декоративно полимерно фолио. Материалът е изключително издръжлив, което го прави идеален за мебели за бани. Може успешно да имитира естествен дървен фурнир, но е много по-евтин. Ако ремонтирате семейна баня, мебелите с меламиново покритие са чудесен избор.

Естествен дървен фурнир за мебели за баня

Истинският фурнир е дървен материал, който представлява тънки листове дърво с дебелина от 0,1 до 10 мм, които обикновено се залепват върху ПДЧ или MDF плоскости. Визуално такива мебели за баня практически не се различават от мебелите от масив. Но е по-евтино и по-здраво от мебелите от масивно дърво. Повърхността на естественото дърво може да бъде лакирана или боядисана.

Боядисване

В момента лъскавите мебели за баня са модерни, но струват малко повече. Това се дължи главно на скъпото производство. За да се нанесе боята, мебелите се покриват с двукомпонентен лак, а за да блести всичко красиво, повърхността трябва да е идеално шлайфана и полирана. Благодарение на тези производствени стъпки, мебелите за баня са водоустойчиви и силно устойчиви на надраскване.

Стъклена чаша

Стъклото е идеално като мебел за баня. Не само изглежда страхотно, но е и напълно водоустойчиво. За производството на мебели за баня стъклото се комбинира с основен материал от МДФ или ПДЧ. Носещият материал може да бъде боядисан в различни цветове, стъклото прави мебелите за баня блестящи и леки.

Избираме правилните мебели за баня

Банята не е това място в дома, което трябва да впечатли гостите Ви.

Банята е преди всичко стая, в която сте сами със себе си, така че когато избирате мебели, трябва да се съсредоточите върху личните си нужди и предпочитания, както и тези на членовете на семейството. В същото време не трябва да забравяме, че на първо място мебелите за баня трябва да бъдат не само привлекателни, но и устойчиви на влага и функционални.

Видове суровини за мебели за баня – 2 част