Избор на лимузини. Чести грешки.

Избор на лимузина: какво да се съсредоточи и какво да не се направи грешка?

Наемна цена

Много хора са привлечени от думата „отстъпка“ или невероятно ниска цена, но има случаи, когато е по-добре да се отхвърли прекалено ниската цена. Ориентацията към минималната цена не винаги се оправдава. Най-често ниските наемни цени се предлагат от посредници, чиято основна задача е да намерят най-евтините автомобили с цел да ви ги продадат. Но в последния момент медиаторът може да ви предостави грешната машина, която сте поръчали. И може да има някаква причина – срив, инцидент и т.н. Но заключението ще бъде едно – безвъзвратно разглезено празненство.

Не избирайте кола само за цената и снимките. Понякога е много трудно да се докаже, че сте избрали друга кола от снимка. А посредникът по необясним шанс може да бъде извън обхвата по време на вашите обаждания.

Дължина на лимузината

По някаква причина има неоснователно мнение, че колкото по-дълга е лимузината, толкова по-престижно е то. Такова становище може да се основава на факта, че наскоро в страната са внесени изключително дълги автомобили. Но причината тук не е престиж. Факт е, че колкото по-дълго колата, толкова по-малко мито върху него. Парадоксално, но вярно. Затова е много по-лесно да се вкара дълъг лимузина в страната. И това няма нищо общо с престижа. Струва си да си припомним поне колата на Елизабет II, която в никакъв случай не е голяма. Има такъв нюанс, че дългите лимузини не винаги са подходящи за шофиране по тясна улица или при влизане в тесен вътрешен двор. А за факта, че повече хора се вписват в дълга лимузина, може да се спори. Удобно настанени в автомобил от този клас ще бъдат 2-4 души. И повярвайте ми, дори ако колата първоначално е била проектирана за повече хора, не трябва да я запълвате до провал. От деформацията на каросерията и износването на интериора ще разберете, че максимално възможният брой пътници винаги е бил разположен в тази кола. Искате ли да транспортирате голям брой хора едновременно? За това има микробуси.

Година на производство на лимузината

Тази цифра също се откроява по-подробно. Разбира се, много компании, предлагащи лимузини под наем, могат да използват хитрости. И годината на производство не е изключение. Тоест, ако автомобилът е бил произведен, например, от 1997 до 2002 г., тогава може да Ви бъде казано, че тази кола е произведена през 2002 година. Лимузините, които се управляват от етични фирми, пробегът е много по-нисък от американските, а отношението ни към експлоатацията на колите е много по-високо. Поради тази причина нашите наемодатели смело „подмладяват” своя флот. Да проверите реалната година на колата е лесно. В края на шофьорската врата има табела със сериен номер и година на производство.

Повече информация на сайта на Лимузини Рингспот

Грешки при избор на лимузина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.