Играйте игра Бял слон на коледно парти

Какво ще е коледно парти без подаръци? Невъзможно е да се случи, нали?

Измислете своите най-нестандартни идеи за подарък бял слон, за да накарате приятелите и семейството си да се смеят на глас. Не сте сигурни как работи? Всеки носи подарък, който се поставя на купчина. След това накарайте всеки гост да вземе номер. Номер едно избира подарък на случаен принцип, но номер две може да реши дали да открадне този подарък или да избере друг от купчината. Останалата част от играта продължава по този начин – кой знае до какво ще стигнете!

Направете коледното парти като купон през юли

Ако копнеете за лятото и плажа, организирайте обратно коледно парти през юли! Приятелите Ви ще се насладят на идеята и ще бъдат насърчени да носят нещо цветно и тропическо.

Събирайте играчки за дарение

Лесен начин да си върнете този празничен сезон е като помолите всеки от Вашите гости да донесе подарък на Вашето коледно парти, който да дари. Това може да е за кола с играчки за местна църква или приют или можете да дарите на организация като Toys for Tots.

Направи си сам коледни занаяти

Съберете изобретателните си приятели за един следобед, в който да потекат творческите Ви идеи! Измислете един или два коледни занаята, които можете да създадете заедно, като например коледни торбички.

Облечете Вашите домашни любимци

Включете най-добрите си приятели в коледното парти-забавление, като облечете кучетата си за коледното парти. Това ще бъде наистина незабравим празник и коледно парти!

Подгответе горещ шоколад

Една супер идея за Вашето коледно парти е приготвянето на горещ шоколад, като предоставите на гостите щедро количество топинги. Мини маршмелоу, горещ фъдж и празнични сиропи като мента ще направят безумно вкусни чашите с какао.

Направете зимен пунш

Използвайте вкусовете на сезона за празничен пунш. Опитайте тази готова за парти зимна сангрия, която се приготвя лесно.

Игри и забавления на коледно парти