Шофьорска книжка за 3 месеца

Ако Вие сте от тези, които искате да станете универсален шофьор, трябва да започнете да учите да шофирате все пак с ръчна скоростна кутия. Наистина ще станете добър шофьор, не само с шофьорска книжка, но и с добро умение за управление.

Как да се научите да усещате размерите на колата още по време на обучителните шофьорски курсове

Колкото повече опит имате след получаването на шофьорската си книжка, толкова по-добре ще усетите размерите на управляваната от Вас кола. Но първо, бихме искали да Ви дадем няколко съвета, за да ускорим процеса на усъвършенстване след излизане от автошколата:

Съвети за млади шофьори

На пътя не можете да гледате под колелата на колата си. Не се опитвайте да видите асфалта пред тях. Погледът Ви да е насочен само напред.

Когато шофирате назад, е важно да разберете как се движат колелата и къде свършва бронята. За да направите това, те обикновено се фокусират върху задната чистачка, ако има такава.

Преди да смените лентите в движението, покажете завоя и се погледнете в огледалото. Когато следващата кола е напълно зад вас, сменете се свободни.

Практика

Не се страхувайте да практикувате повече след завършени шофьорски курсове. Поставете си предизвикателни цели след приключване на занятията с инструктор в автошколата и ги изпълнете. Разбира се, че резултатите няма да дойдат веднага. Но, когато правите упражнението няколко пъти подред, Вие сами ще почувствате, че в това няма нищо трудно и всъщност, всеки може да се научи да кара кола и това е голям плюс в ежедневието.

Вече притежавате шофьорска книжка и планирате да закупите първата си кола. Ако желаете, можете да използвате препоръките, които сме подготвили за Вас.

Можете да видите цялата секция от статии, в които разказваме подробно как, след успешно завършили шофьрски курсове, можете да купите първо употребявана кола и за какво да внимавате при избора й. Направете преглед на използвани модели от различни години на издаване, прочетете нашия блог. Поддържаме и Youtube канал, където ще намерите много полезни и интересни издания с плезна информация за млади шофьори след обучение в автошкола.

Как да взема книжка бързо и ефективно?