Да се живее извън града определено има своите неоспорими предимства. Но в същото време носи със себе си наличието на специфични грижи, с които няма как да не се заемем. Особено, когато става въпрос за основните битови нужди.

Да почистим септичната яма сами…

Ако живеете в район, в който няма изградена канализация, то необходимостта от септична яма Ви е абсолютно задължителна. За да направите правилен избор за типа, размерите й, вида на материала, е важно да се консултираме със специалисти. Тъй като факторите, определящи кой е най-добрият вариант не са един или два. От една страна е важно колко домакинства има в дадения имот, също така какъв тип е почвата и други. Освен това е важно и да имаме готовност за поддръжка на съоръжението. Можем ли сами да почистим септичната яма? Ако сме добре оборудвани и имаме известни умения за работа с помпи и всичко останало, можем да се справим. Но ако имаме желание нещата да се свършат професионално и бързо, тогава е по-добре да извикаме специалисти.

Професионалната ВиК фирма, на която можете да се доверите в района на гр.София и околностите й, е Пайп Строй Груп ЕООД, кв.Враждебна, ул.58-ма №3, предлагаща услуги за почистване на септични ями.

Фирмата разполага с опитни екипи и специализирана техника за бързо и качествено отводняване. Както иразбиване на втвърдените отпадъци по повърхността. Колкото по-дълго време не е почиствана една септична яма, толкова вероятността за натрупване на отлагания и заблатяване по дъното е по-голяма. А това от своя страна намалява обема на ямата и има опасност да доведе до преливане. Затова е нужна по-честа грижа за доброто състояние на септичната яма. По-добре е да избегнете подобни проблеми, екипите на специализираната фирма Пайп Строй Груп ЕООД ще се отзоват на Вашето обаждане, те работят на достъпни цени, а абонаментите им услуги ще са още по-изгодни за Вас. Освен за почистване на септични ями, фирмата предлагат и отпушване и видео диагностика на канали, измиване на улици и други услуги.

Ако разполагате с голям паркинг, например, можете да поръчате измиване, с което да освежите и въздуха. Изберете услугата, от която се нуждаете. Телефон за поръчка – 02 995 09 09.

Можем ли сами да почистим септичната яма?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.