Да се живее извън града определено има своите неоспорими предимства. Но в същото време носи със себе си наличието на специфични грижи, с които няма как да не се заемем. Особено, когато става въпрос за основните битови нужди.

Да почистим септичната яма сами…

Ако живеете в район, в който няма изградена канализация, то необходимостта от септична яма Ви е абсолютно задължителна. За да направите правилен избор за типа, размерите й, вида на материала, е важно да се консултираме със специалисти. Тъй като факторите, определящи кой е най-добрият вариант не са един или два. От една страна е важно колко домакинства има в дадения имот, също така какъв тип е почвата и други. Освен това е важно и да имаме готовност за поддръжка на съоръжението. Можем ли сами да почистим септичната яма? Ако сме добре оборудвани и имаме известни умения за работа с помпи и всичко останало, можем да се справим. Но ако имаме желание нещата да се свършат професионално и бързо, тогава е по-добре да извикаме специалисти.

Професионалната ВиК фирма, на която можете да се доверите в района на гр.София и околностите й, е Пайп Строй Груп ЕООД, кв.Враждебна, ул.58-ма №3, предлагаща услуги за почистване на септични ями.

Фирмата разполага с опитни екипи и специализирана техника за бързо и качествено отводняване. Както иразбиване на втвърдените отпадъци по повърхността. Колкото по-дълго време не е почиствана една септична яма, толкова вероятността за натрупване на отлагания и заблатяване по дъното е по-голяма. А това от своя страна намалява обема на ямата и има опасност да доведе до преливане. Затова е нужна по-честа грижа за доброто състояние на септичната яма. По-добре е да избегнете подобни проблеми, екипите на специализираната фирма Пайп Строй Груп ЕООД ще се отзоват на Вашето обаждане, те работят на достъпни цени, а абонаментите им услуги ще са още по-изгодни за Вас. Освен за почистване на септични ями, фирмата предлагат и отпушване и видео диагностика на канали, измиване на улици и други услуги.

Ако разполагате с голям паркинг, например, можете да поръчате измиване, с което да освежите и въздуха. Изберете услугата, от която се нуждаете. Телефон за поръчка – 02 995 09 09.

Можем ли сами да почистим септичната яма?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *