Този образователен детски килим е изключително удобен и функционален.

Достатъчно е само да обърнете детското килимче на другата страна и за миг ще организирате нова вълнуваща зона за игра на Вашето дете.

По-големите деца (от 1 година и повече) ще се интересуват от музикален детски килим за развитие. Класовете на интерактивната повърхност ще допринесат за развитието не само на тактилни усещания и въображение, но и на звуково възприятие. Щраквайки върху изображенията върху детския килим, бебето ще може да чуе гласовете на животните и други звуци, както и да научи много полезна информация. В допълнение, такъв детски килим- играчка има положителен ефект върху развитието на паметта и говорния апарат – музикалният детски килим несъмнено ще заеме детето за дълго време и ще му позволи да има вълнуващо време.

В нашия магазин за килими ние предлагаме стоки за деца само от най-високо качество. Тук можете да закупите детски килим за игра за мънички дечица и много други полезни аксесоари на най-добри цени. Плащането се приема по всеки удобен за вас начин, доставката се извършва в  с куриер. Нашите мениджъри винаги са щастливи да помогнат при избора на детски килим и да предоставят безплатна консултация по всички въпроси, които представляват интерес. Желаем Ви добро драве и приятно избиране при пазаруването на детски килими.

Защо всяко малко дете се нуждае от образователен детски килим, от развиваща подложка за деца

Един от интериорните елементи, които трябва да бъдат в детската стая от първия ден, е развиваща се постелка за деца. Правилно подбраният детски килим за развитие отваря широки възможности за детето.

Играейки и забавлявайки се, бебето научава:

  • фокусира зрението върху отделни изображения, различава цветовете, възприема картината на части и като цяло;
  • усещане, докосване и докосване;
  • запомняне на изображения и техните имена, трениране на паметта и слуха;
  • развиват креативността и
  • първите идеи за естетика и хармония.
При избор на образователен детски килим