Работа с роботи, служещи за инструменти за почистване на стъкла

Захранването е от електрическата мрежа, има вградена батерия, която е предназначена да предпазва от падане. Ако токът спре, ще позволи на робота за почистване на прозореца да работи още 20 минути.

Минималното ниво на шум (64 dB) позволява почистване почти по всяко време на деня. Oberhof Fensterglanz SK-4.

Почистването може да се извърши с всякакви инструменти за почистване на стъкла. Разгледайте нашите предложения.

Универсален робот-чистач Fensterglanz SK-4

С този инструмент за почистване на стъкла , с негова помощ можете да поддържате чисти не само прозорците, но и други повърхности: стъклени прегради, мраморни плотове, огледала и керамични плочки. Основните му разлики от аналозите са ултратънкият му дизайн (8 см дебелина) и автоматичното подаване на вода в две посоки.

Мощността достига 90 W. В същото време устройството работи почти безшумно – нивото на шума не надвишава 60 dB. Всмукателната мощност е 3800 Pa, което осигурява бързо и цялостно почистване.

Вместимостта на вградения резервоар за течност е 80 ml, така че уредът може да измие дори големи панорамни прозорци без поддръжка.

Пералната машина автоматично разпознава степента на замърсяване на повърхността и регулира захранващата мощност на течността. Притурката поддържа функции за дистанционно управление.

Можете да превключвате режимите с помощта на контролния панел или в специалното мобилно приложение Smart Life. Има четири режима на работа.

За по-голяма безопасност уредът е снабден с предпазно въже, което издържа на моментно натоварване до 165 кг. Според отзивите на клиенти роботът оставя ивици и също е доста шумен при почистване.

Роботът GARLYN MaxClean извършва сухо и мокро почистване на прозорци, стенни облицовки, корпусна мебел, огледала и релефни стъкла.

Голямата платформа позволява бързо и ефективно почистване. Подвижният измиващ блок имитира ръчно почистване и премахва дори упорити замърсявания.

Уредът перфектно полира лъскави повърхности, без да оставя следи или ивици. С пералнята се доставят само два комплекта салфетки, което, разбира се, не е достатъчно, ако често използвате притурката или имате много прозорци.

Прозорци като нови: Роботи за бързо почистване на стъкла