-Екстракторът за килими Lavor Pro Apollo IF е високоефективно професионално устройство за почистване на офиси и други търговски пространства. Прахосмукачката има доста голям обем – 35 литра. Резервоарът за перилен препарат побира до 11 литра течност.

-Електрически екстрактор за килими Lavor Pro Jupiter

използва се за почистване на килими, мека мебел и интериор на автомобили. Той има висока всмукателна сила от 230 mbar и висока скорост на подаване на перилен препарат от 4 bar.

-Екстрактор за килими Lavor Pro Solaris IF.

Прахосмукачката за мокра и суха има два електродвигателя, които могат да бъдат свързани заедно или поотделно по желание на оператора. Lavor Pro SolarisIF събира отломки и течности в резервоар от неръждаема стомана с обем 48 литра.

-Екстрактор за килими Lavor Pro Costellation IR. Изработен от неръждаема стомана. Има 11 -литров резервоар за перилен препарат. Събирането на течности и боклук се извършва в 48 -литров резервоар. Комплектът идва с няколко приставки за различни видове работа.

-Екстрактор за килими Lavor Pro Windy IE Foam ще се справи както със сухо, така и с мокро почистване на големи площи. Прахосмукачката има висока мощност (2400 W) благодарение на наличието на два електродвигателя. Обемът на кофата за боклук с обем 40 литра е изработен от неръждаема стомана.

-Lavor Pro Windy IE Foam Compressor е оборудван с няколко различни типа филтри и филтърна шейкър, така че цялата събрана мръсотия остава здраво в резервоара от неръждаема стомана 40L.

Както можете да видите, съставът е голям. Можете да изберете подходящата опция, ако решите:

  1. Размерът на събраната площ.
  2. Почистващо се покритие.
  3. Преминаването на помещенията.
  4. Честота на почистване.
  5. Необходимостта от транспортиране на килим за извличане.

Като отговорите на тези точки, ще си купите необходимата Ви професионална прахосмукачка, екстрактор за килими, която няма да ви подведе.

Нашите мениджъри ще Ви консултират, посъветват, свържете се с нас.

Още видове професионални прахосмукачки, екстрактори за килими